„Carte peste carte” în Shift

Aşa cum am promis, revenim cu cea de-a doua colectare a campaniei! De data aceasta în mansarda Shift (Str. Eremia Grigorescu, nr. 17), pe 27 şi 28 noiembrie.

Shift Pub - Cpc

Carte peste Carte in Shift Pub

Programul colectării va fi următorul:

Sâmbătă, 27 noiembrie – 13.00 – 18.00

Duminică, 28 noiembrie – 13.00 – 16.00.

Prin urmare, dacă doriţi să contribuiţi la fondul de carte al bibliotecii din oraşul prahovean Băicoi, veniţi week-end-ul acesta la Shift, sus în mansardă, unde vă aşteptăm cu drag pentru a primi donaţiile.

Până acum am strâns 763 de volume, care, în mare parte, au ajuns deja la biblioteca din Băicoi, şi după această colectare sperăm să putem duce cel puţin încă o dată pe-atât!

În plus, am mai primit feedback de la doamna Cristina, bibliotecară în Băicoi. Vă mulţumeşte încă o dată pentru cărţi şi le transmite celor care mai au de donat să nu mai aducă manuale şcolare, culegeri pentru că sunt destule pentru moment pentru necesităţile locuitorilor. Aşa că orice, de la enciclopedii, dicţionare, la literatură universală sau românească sunt binevenite.

Pentru mai multe detalii accesaţi www.asociatiapaspartu.ro, pagina de Facebook a campaniei şi, dacă aveţi nelămuriri sau doriţi să faceţi donaţii în afara colectării, căutaţi-ne la cartepestecarte@gmail.com.

Vă aşteptăm cu braţele pline de cărţi!