Carte peste carte şi After School Clinceni

Proiectul Asociaţiei Paspartu, Carte peste Carte, se întoarce cu o nouă colectare, pe 19 si 20 august în Green Hours.

Dacă anul trecut volumele colectate au ajuns la biblioteca din cartierul Ţintea, Băicoi, anul acesta strângem cărţi pentru copii. În colaborare cu proiectul Melaniei Medeleanu, volumele colectate vor ajunge la Afterschool-ul Clinceni.

Editia 2 Carte peste carte

Editia 2 Carte peste carte

Afterschool Clinceni se doreşte a fi un spaţiu în care copiii să-şi poată exprima creativitatea, să fie stimulaţi şi orientaţi spre domeniile în care mai târziu pot excela, să fie asistaţi la pregatirea temelor, să poată socializa şi învăţa o limbă straină, oferindu-le totodată părinţilor acel confort spiritual de care au nevoie în condiţiile în care programul profesional nu le oferă luxul de a petrece atâta timp cu fiii şi fiicele lor.”

Program:

Prima zi de colectare va fi vineri, 19 august, în Green Hours, începând cu ora 19.00 şi continuând pe parcursul evenimentului BLANOZ electro-acoustic fusion.

Colectarea continuă tot în Green Hours, sâmbăta 20 august începând cu ora 17.00 pana la finalul evenimentului Saturday Night Watch (proiecţia filmului WHO’S AFRAID OF VIRGINIA WOLF?, 1966).

Vă aşteptăm pe toţi cei care doriţi să donaţi chiar şi o carte şi să măriţi biblioteca Afterschool-ului Clinceni.